Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Serviceløsninger skræddersyet til din virksomhed og medarbejdere.

Jysk Elite Service har en bred erfaring med erhvervsrengøring – og dertilhørende opgaver, såsom trappevask, håndværkerrengøringer, flytterengøringer med mere. I din virksomhed ved vi, at et sundt og behageligt arbejdsmiljø er i højsædet – vi ved, at jeres tid skal bruges på nyttigt arbejde, og ikke opgaver som rengøring, oprydning og lignende. Der kommer vi ind i billedet.

Vi har fra tidligere erfaring lært, at erhvervsrengøring skal arbejde lydløst i baggrunden – derfor lægger vi stor vægt på at komme uden for din arbejdstid, så vi ikke forstyrrer arbejdsroen. Vælger du os som leverandør af din nye serviceløsning, så kommer vi som udgangspunkt altid først på et personligt besøg hos din virksomhed, så vi i samarbejde kan finde den løsning, som netop i har brug for.

Privatrengøring og erhvervsrengøring
Privatrengøring og erhvervsrengøring

Vi vil selvfølgelig som en start forsøge at afdække jeres behov – i har måske brug for at få leveret forbrugsvarer, eller tømt opvasker? Når disse behov er afklaret, tager vi sammen et kig på jeres fysiske rammer.

Herefter har vi mulighed for at lave en skræddersyet plan til netop jeres virksomhed, som kommer omkring samtlige udfordringer, der ikke skal forstyrre jeres hverdag.

Vi er klar over, at et sundt arbejdsmiljø er altafgørende for en produktiv og behagelig arbejdsgang. Derfor bestræber vi os altid på lige at gøre dét ekstra for jer; vi lufter for eksempel altid ud under rengøringen, og vi arbejder kun med svagt duftende rengøringsmidler.

Vi samler på glade kunder

- og vi håber at du bliver den næste.

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!

Caroline Jensen

Kunde

Man glæder sig altid lidt ekstra til at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi for at gøre rent! Servicen og niveauet er helt i top, og vi overlader trygt vores hjem til Jysk Elite Service.

Heidi Berg Folke

Kunde

Jysk Elite Service er ikke det første rengøringsfirma, vi har brugt, men det er absolut det bedste. Arbejdet er i top, og man kan altid være sikker på, at en aftale bliver overholdt.

Charlotte og Jens

Kunder

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Mølleengen 1, 8653 Them

Indhent et tilbud

Vi kører fortsat ud under corona. Ønsker du et tilbud, så kontakt os gerne allerede nu.