Flytterengøring

Flytterengøring

Har du et kontor eller lignende som skal rengøres efter eller inden en flytning, så er det os du skal ringe til.

Flytterengøringer er dybdegående arbejde, som kræver rutinerede medarbejdere, som forstår at planlægge og tilrettelægge arbejdet, så ikke én flade overses – og dem har vi!

Når vi udfører flytterengøringer, kommer vi altid på et besøg inden. På den måde kan vi sammen lave en plan for selve rengøringen, aftale afleveringsdato og besigtigelse af den endelige rengøring.

Vi beder altid om en fraflytningsliste fra udlejer – på den måde undgår du ubehagelige overraskelser fra udlejer, da der fra start er enighed om arbejdets omfang.

Ring til os i dag og hør nærmere, vi kommer altid gerne forbi til en snak om netop dette.

Privatrengøring og erhvervsrengøring

Vi samler på glade kunder

- og vi håber at du bliver den næste.

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!

Caroline Jensen

Kunde

Man glæder sig altid lidt ekstra til at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi for at gøre rent! Servicen og niveauet er helt i top, og vi overlader trygt vores hjem til Jysk Elite Service.

Heidi Berg Folke

Kunde

Jysk Elite Service er ikke det første rengøringsfirma, vi har brugt, men det er absolut det bedste. Arbejdet er i top, og man kan altid være sikker på, at en aftale bliver overholdt.

Charlotte og Jens

Kunder

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Mølleengen 1, 8653 Them

Indhent et tilbud

Vi kører fortsat ud under corona. Ønsker du et tilbud, så kontakt os gerne allerede nu.