Kontorrengøring

Kontorrengøring

Kompetent arbejdskraft til dine kontorlokaler.

Har du brug for kompetent arbejdskraft til dine kontorlokaler – assistenter som forstår at arbejde lydløst i baggrunden, som overholder aftalerne og som engagerer sig i netop dit arbejdsmiljø? Så skal du vælge os. Vi har specialiseret os i netop dette. Din virksomhed får tilknyttet fast assistent, på en fast dag og til faste priser. Vi ved, at for at udføre absolut den bedste rengøring hos virksomhederne, så er rutiner og kendskab til arbejdspladsen absolut den vigtigste faktor – uden undtagelse! Vi bestræber os altid på at lære jeres rutiner at kende på arbejdspladsen, så der bliver gjort rent netop hvor der trænger.

I samarbejde med jer udarbejder vi en arbejdsplan for jeres virksomhed, så tiden hos jer udnyttes bedst muligt. Vi besøger desuden løbende virksomheden og udfører kontrolrapporter på rengøringen, så vi altid er foran og sikrer os, at i får lige nøjagtig dét, som i ønsker.

Privatrengøring og erhvervsrengøring

Vi samler på glade kunder

- og vi håber at du bliver den næste.

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!

Caroline Jensen

Kunde

Man glæder sig altid lidt ekstra til at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi for at gøre rent! Servicen og niveauet er helt i top, og vi overlader trygt vores hjem til Jysk Elite Service.

Heidi Berg Folke

Kunde

Jysk Elite Service er ikke det første rengøringsfirma, vi har brugt, men det er absolut det bedste. Arbejdet er i top, og man kan altid være sikker på, at en aftale bliver overholdt.

Charlotte og Jens

Kunder

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Mølleengen 1, 8653 Them

Indhent et tilbud

Vi kører fortsat ud under corona. Ønsker du et tilbud, så kontakt os gerne allerede nu.