Privatrengøring

Serviceløsninger skræddersyet til dig, din familie og jeres hus.

Jysk Elite Service har stor erfaring med privatrengøring. Fra vores tid i Silkeborg, beskæftigede vi os med rigtig mange forskellige typer huse. Og vi ved, at hvert hus og hver familie er sin egen – med sine egne, forskellige behov.

Derfor kommer vi som udgangspunkt altid på et personligt besøg hos dig, inden noget som helst andet. Her snakker vi om, hvad dine behov er, hvad i ønsker at få ud af jeres nye løsning og hvordan vi bedst kan tilpasse os jeres skema.

Derudover kigger vi selvfølgelig sammen på jeres hjem – skal der vælges rum til eller fra, ønskes specifikke tjenester valgt til, eller har i specielle gulve, som kræver særlig pleje?

Privatrengøring og erhvervsrengøring
Privatrengøring og erhvervsrengøring

Når alt dette er gået igennem, så har vi mulighed for at give jer en skræddersyet rengøringsplan og fast pris på netop dette. Det sikrer, at i får en plan, som ikke inkluderer unødvendige tiltag, og en plan, som passer præcis til jeres hjem.

Vi ved, at det er en stor tillidssag at lukke et nyt menneske ind i sit hjem – derfor gør vi os stor umage med at lære jer at kende, samt lære jeres vaner og rutiner at kende. På denne måde håber vi, at i får en følelse af genkendelighed, når i ser jeres assistent, og at i altid føler jer trygge ved at overlade jeres hjem i vores hænder. Vi arbejder med stor respekt omkring jeres personlige ting, ligesom vi altid bestræber os på at lægge vores rengøringsdag i samarbejde med jeres skema.

Vi samler på glade kunder

- og vi håber at du bliver den næste.

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!

Caroline Jensen

Kunde

Man glæder sig altid lidt ekstra til at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi for at gøre rent! Servicen og niveauet er helt i top, og vi overlader trygt vores hjem til Jysk Elite Service.

Heidi Berg Folke

Kunde

Jysk Elite Service er ikke det første rengøringsfirma, vi har brugt, men det er absolut det bedste. Arbejdet er i top, og man kan altid være sikker på, at en aftale bliver overholdt.

Charlotte og Jens

Kunder

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Hermelinvej 13
8643 Ans

Indhent et tilbud