Professionel rengøring i Silkeborg og omegn

Med mange års erfaring indenfor privat- og erhvervsrengøring, kan vi tilbyde stabile løsninger, som sikrer at jeres hus eller kontor, altid står skarpt.

Vi dækker Silkeborg og omegn, med en lang række rengøringsløsninger, herunder almen rengøring for privat og erhverv, håndværkerrengøring, flytterengøring, trappevask og meget mere. Du kan derfor forvente en fleksibel rengøringspartner til Silkeborg og omegn, med en løsning som er skræddersyet til jeres unikke behov.

Privatrengøring og erhvervsrengøring
Privatrengøring og erhvervsrengøring

Ordentlig rengøring baseret på erfaring og personlighed

Ekspertise, stabilitet og personlig service, er de kerneværdier som danner grundlag for vores rengøringsløsninger. Resultatet skal leve op til jeres forventninger, og ydes til tiden. Dette løses ved at have et engageret hold af medarbejdere, som sætter en ære i deres resultater, kombineret med det rigtige udstyr, teknikker og rengøringsmiddel – som altid er klar til at rykke ud i Silkeborg og omegn.

Vi vil ikke være de største ved Silkeborg, vi vil være bedst

Vores vision er ikke at være den største udbyder ved Silkeborg, vores vision er at være blandt de bedste, med et stort fokus på personlig service, og deraf løsninger som er skræddersyet til jeres behov.
Vi er et rengøringsfirma, men vi ser også os selv som mere end det. Vores opgave er at skabe rene rammer for familielivet, eller den gode arbejdsplads, så det er en fornøjelig oplevelse at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi.

Privatrengøring og erhvervsrengøring

Hvorfor er rengøring vigtigt?

Fast rengøring er både vigtigt for private og for erhverv. Rengøring er ikke kun vigtigt for synets skyld, men også for trivsel og effektivitet, med fast rengøring mindsker man chancen for hovedepine, træthed og koncentrationsbesvær. Fast rengøring er med til at øge livskvaliteten og arbejdsdagen. 

Det vigtigste ved fast rengøring i hjemmet, er at du får mere tid til dig og familien. Hos os får du en rengøringsløsning som tilpasser sig jeres hjem og jeres hverdag, med et skræddersyet rengøringsprogram sørger vi for at i kan slappe af og gøre hvad i har lyst til. 

Vi tilbyder en lang række af rengørings ydelser til private og erhverv i Silkeborg med Silkeborg omegn. Hos os gør vi meget for at skabe en skræddersyet rengørings løsning til vores kunder både privat og erhverv. Med professionelt rengøringspersonale sørger vi for at jeres hjem eller arbejdsplads i Silkeborg med Silkeborg omegn er præsentabel for jer og jeres medmennesker. Når i vælger os som jeres rengørings løsning i Silkeborg og Silkeborg omegn, vi vi altid besøge jer før vi sender en rengørings medarbejder derud, på den måde sørger vi for at vi kender jer og jeres unikke krav inden vi begynder vores arbejde. Det er vigtigt for os at vi føles som en naturlig del af daglig dagen, i vil derfor få tildelt fast rengøringsmedarbejder som kender jer og jeres hjem. Vi har stor respekt for privatliv, vi gør meget ud af at respektere jer og jeres hverdagsliv. Det samme gælder vores erhvervs rengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn, hos Jysk Elite Service har vi stor respekt for jer og jeres arbejdsdag, vi sørger for at tilpasse os jer og jeres unikke krav. 

Vores ydelser

Privatrengøring i Silkeborg og omegn

Privatrengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn, vi tilbyder omhyggelig privat rengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn. Hos os får i privat rengøring med erfaring og respekt for privatlivet. Vi bruger tid på at jer og jeres unikke krav at kende, for vi ved at ingen familie er ens og at i har jeres hverdag, som vi bestræber efter at være en naturlig del af. Vi sørger for at lære jer at kende inden vi sender en rengøringsmedarbejder afsted. Sammen skræddersyer vi en rengørringsplan efter jer og jeres behov. Dyb viden om midler til rengøring, hos Jysk Elite Service har vi kendskab til mange typer af rengøring, der er derfor ikke den opgave, som vi ikke kan klare, vi er altid klar på en ny udfordring når det gælder rengøring.

Erhvervsrengøring i Silkeborg

Professionel rengøring til jeres behov. Et rent arbejdsmiljø, er et sundt arbejdsmiljø, vi facilitere rengøring til erhverv med fokus på jer og jeres unikke arbejdsplads. Rengøring med erfaring, vi har stor erfaring med rengøring af erhverv i Silkeborg med Silkeborg omegn, med den erfaring har vi lært metoder, midler og funktionalitet, som betyder at vi bl.a. bruger svagt duftende rengøringsmidler og altid lufter ud. Erhvervs rengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn, vores erfaring med privat rengøring. Vi har en bred erfaring inden for en lang række af forskellige rengøringsopgaver til erhverv i Silkeborg samt Silkeborg omegn. Vi facilitere vores ydelser primært til kontor, hvor vi sammen finder ud af jeres unikke behov til rengøring, derefter tager vi ud og kigger på jeres lokaler.

Trappevask i Silkeborg

Mere end blot en trappevask, vores trappevask består af en helhedsløsning med faciliter som rengøring, af gelændere, lister og karme, vi tørrer døre og lamper af samt, at vi fjerner spindelvæv og giver stålbehandling hvis i har elevator. Vores rengøring af opgang i Silkeborg med Silkeborg omegn sørger for at i og jeres gæster bliver budt velkommen til en ren opgang. Når i vælger os som jeres partner til trapperengøring, vil vi som udgang komme forbi jer inden vi sender en rengøringsmedarbejder afsted, så kan vi sammen skræddersy en rengøringsplan der er tilpasset jeres behov.

Professionel håndværkerrengøring

Håndværker rengøring i Silkeborg og Silkeborg omegn, vi tilbyder professionel håndværker rengøring med erfaring. Vores mangeårige erfaring betyder at vi er specialister i håndværkerrengøring, det betyder at vi ved hvor krævende en opgave det er og at det ofte kræver en mere omfattende proces end almindelig rengøring. Som udgangspunkt, tager vi altid et kig på opgaven inden rengøringen påbegynder, for på den måde kan vi planlægge, hvordan og hvornår rengøringen skal ske. Det er vigtigt at planlægge rengøring korrekt, fordi at det ofte er det sidste i processen og man skal sikre sig at rengøring ikke går spildt. Vi tilbyder håndværkerrengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn.

Fleksibel flytterengøring

Rengøring ved flytning, vi tilbyder flytterengøring i Silkeborg med Silkeborg omegn. Flytning er en hård proces og ofte kommer rengøring i sidste ende, men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt. En grundig rengøring ved flytning om det er så tilflytning eller fraflytning, har stor betydning for jer og andre, en flytning skal være nem, uden de store bekymringer.

Andre services

Hos Jysk Elite Service står vi klar til udfordringer, vores erfaring er ikke kommet uden udfordringer, det er nemlig med udfordringer vi udvikler vores viden og erfaring. Hvis i står og har en special rengøringsopgave, vil vi altid tage et kig på den og se om det er noget for os.

Skal du bruge rengøring i Silkeborg eller omegn?

Med skræddersyet løsninger og personlig service, samler vi på kunder glade kunder fra hele Silkeborg og omegn.
Skal vi finde en løsning til dit hus eller firma? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Hermelinvej 13
8643 Ans

Indhent et tilbud

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.