Rengøring i Viborg med kvalitet udover det sædvanlige

Vores rengøring er bådeprivat rengøring og erhvervsrengøring i Viborg omegn. Vi tilbyder rengøringshjælp til forskellige opgaver som almindelig rengøring, trappevask, håndværkerrengøring, flytterengøring og meget mere. Vores ekspertise og struktur gør at vi kan skræddersy en løsning lige præcis til den rengøring i søger. Vi sørger for de rigtige rengøringsmidler, og i bliver tilkoblet en fast assistent, der kender lokalerne og jer.

Jysk Elite Service – din lokale rengøringsvirksomhed ved Viborg.

Privatrengøring og erhvervsrengøring
Privatrengøring og erhvervsrengøring

Professionel rengøring baseret på erfaring

Erfaring skaber gode resultater, det har vi taget til os, for lige siden vi blev etableret i 2013 i Viborg har ekspertise og service været i fokus. Vi skaber ikke miljøet, men tilpasser os jeres miljø. For os handler det om at styrke jeres hverdag gennem vores service, derfor er faste tidspunkter og assistenter en del af vores kerneværdier. Alle i Jysk Elite Service sætter en stor ære i deres arbejde, fordi at forskellen kommer vores fantastiske kunder i Viborg og omegn til gode.

Det bedste rengøringsfirma ved Viborg, men ikke det største

Vi bestræber os på at blive det bedste rengøringsfirma i Viborg. Men vores ambition er ikke at blive de største, det er at være de dygtigste, og med en personlig og kompetent service. Vi tager ikke en opgave forgivet, hverken privat eller erhverv, hos os er alle opgaver vigtige uanset størrelse.
Bag Jysk Elite Service finder du Rikke Brohus, som er lokal fra Viborg området. Rikke har mange års erfaring indenfor rengøring, og gør en dyd ud af at dele hendes erfaring, således skaber Jysk Elite Service et stærkt team, som er klar til at rykke ud i Viborg og omegn.

Privatrengøring og erhvervsrengøring

Hvorfor er rengøring vigtigt?

Dårlig rengøring reducerer muligheden for at slappe af. Dårlig rengøring har både stor indflydelse på hjemmet og arbejdspladsen. Dårlig rengøring eller rengøringsvaner er med til at øge stress, hovedpine, træthed eller koncentrationsbesvær. Det er derfor vigtigt at vedligeholde et rent indeklima for bedst mulige trivsel.

Privat rengøring er vigtig af flere grunde, men først og fremmest er det vigtigt for at du og dem omkring dig kan bruge tiden på det i synes er vigtigt, med privat rengøring vil du og familien kunne fokusere på det i værdsætter. Hos Jysk Elite Service gør vi meget ud af vores private rengøringsservice, med professionelle rengøringsfolk som har erfaring inden for privatrengøring, er du sikret en god oplevelse når dit hjem trænger til en rengøring, vi går meget op i respekt til privatlivet og laver derfor i samarbejde med jer en plan over hvornår og hvordan i gerne vil have jeres hjem rengjort. Vi arbejder i Viborg og omegn, vi kigger altid forbi inden vi sender en personlig rengøringsmedarbejder afsted. Sådan sørger vi for at skabe den rigtige rengøringsoplevelse for jer, så i kan få tid i hverdagen.

Privat rengøring skaber tryghed for dig i hverdagen og sørger for at du kan slappe af når du er hjemme. Med fast rengøring får du og familien tid til at gøre det i helst vil sammen. 

 

Privat rengøring er kke kun for synets skyld, men også for at i som familie kan fungere bedst muligt i jeres hverdag. 

Vores privatrengøring i Viborg og Viborg omegn er perfekt for jer som har en travl hverdag eller jer som nyder et rent hjem uden at skal bekymre jer. Et rent hjem skaber et sundt indeklima. Det er vigtigt at have et sundt indemiljø, idet at det er med til at skabe en effektiv dag samt at det skaber trivsel for hele husstanden. 

Vi arbejder i Viborg og omegn med rengøring for både privat og erhverv. Vores rengøring i Viborg med omegn er fleksibel og kompetent, vi gør meget ud af at tilpasse rengøring til jeres hverdag. 

Vores ydelser

Privatrengøring af dit hjem i Viborg og omegn

Vores privat rengøring i Viborg og omegn bliver udført af rutineret medarbejdere og består af omhyggelig rengøring. I Vores tid i Viborg og omegn har vi arbejdet med mange forskellige typer af huse hos mange forskellige typer af familier, hvor behovene har været meget forskellige. Derfor skræddersyer vi en rengøringsplan lige præcis til jeres behov og livstil. Vi gør meget ud af at møde vores nye kunder og kører derfor ud og tager et kig på opgaven, inden vi sender vores rengøringsmedarbejder derud. På den møde sikre vi at alt er indforstået før vi begynder, at rengøre jeres hjem. Vores rengøringsmetode er nemlig ikke tilfældig, men bliver planlagt nøje ud fra hvilket miljø vi befinder os i, med en personlig rengøringsplan. 

Erhvervsrengøring til din virksomhed

Professionel og effektiv rengøring til erhverv, erhvervsrengøring i Viborg. Hos os finder du professionel rengøring med en bred erfaring af rengøring for erhverv. Erhvervsrengøring er mere end blot rengøring. hos os er erhvervsrengøring også håndværkerrengøring, trappevask eller flytterengøring. Vi tilbyder også andre services, hvis i har en speciel opgave som skal løses, kan det sagtens lade sig gøre med vores brede erfaring inden skræddersyet erhvervsrengøring. Når i kontakter os, vil første skridt mod en rengøringsaftale være et møde, hvor vi gennemgår lokalerne som skal rengøres, vi udarbejder også en rengøringsplan i fællesskab. Det er vigtigt for os at tilpasse vores service til jeres arbejdesgang, så vores ydelse føles som en naturlig del af jeres hverdag.

Trappevask til din opgang i Viborg og omegn

Trappevask i Viborg med Viborg omegn, meget mere end blot en trappevask. Vores trappevask i Viborg med Viborg omegn er en helhedsservice til jeres opgang med øje for detaljen. Vi udfører trappevask i Viborg og Viborg omegn. Vores rengøring af trapper er ikke kun trappe rengøring, men består også af rengøring, af gelændere, lister og karme, vi tørrer døre og lamper af samt, at vi fjerner spindelvæv og giver stålbehandling hvis i har elevator. Vores rengøring sørger for at jeres opgang i Viborg eller Viborg omegn altid er indbydende for jer og jeres gæster. Vores trappe rengøring kan skræddersyes til jeres behov. Vi kommer og kigger på jeres opgang i Viborg eller Viborg omegn, inden vi laver en skræddersyet rengøringplan til jer. 

Fleksibel håndværkerrengøring

Håndværker rengøring i Viborg eller Viborg omegn. Håndværker rengøring kræver erfaring, vi har stor erfaring med håndværker rengøring i Viborg. Vores mangeårige erfaring betyder at vi kender til det stykke arbejde der skal lægges i håndværker rengøring, hvor vigtigt det er at bruge særlige rengøringsmidler til at opnå det ønskede resultat med rengøringen. Når i kontakter os, vil vi altid køre forbi det pågælende område i Viborg, for at se den pågældende arbejdsopgave som skal løses og finder ud af hvilket tidspunkt rengøringen skal udføres på, vi ved af erfaring, at man skal være opmærksom på tidspunktet, så rengøringen ikke går spildt mellem alt arbejdet. Vi arbejder med håndværker rengøring i Viborg samt Viborg omegn. 

Professionel flytterengøring

Flytte rengøring i Viborg og omegn. Vi tilbyder flytterengøring i Viborg. Når man skal flytte er det en hård omgang, hvor rengøring er sidst i processen, det gør den dog ikke mindre vigtig. Flytterengøring er en dybdegående opgave, som kræver erfaring for ikke at miste overblikket og glemme en overflade. Vores team i Viborg, består af erfarne rengøringsfolk, som ved lige præcis hvordan en rengøring skal planlægges for at huske alle kroge og hjørner, hvilke rengøringsmidler der skal bruges. Vi tilbyder rengøring for fraflytning i Viborg. 

Andre services

Vi er altid klar til udfordringer, hvis du står og mangler en rengøringsfaglig i Viborg, så står vi altid klar til at tage en snak om den pågældende opgave, for vi elsker nemlig udfordringer. Vi udfører også erhvervsrengøring i Viborg området.

Har du brug for rengøring i Viborg eller omegn?

Med skræddersyet løsninger og personlig service, samler vi på kunder glade kunder fra hele Viborg og omegn.
Skal vi finde en løsning til dit hus eller firma? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Hermelinvej 13
8643 Ans

Indhent et tilbud

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.