Trappevask

En serviceløsning ud over det sædvanlige.

Vælger du os til at udføre trappevasken i jeres bygning, så får du meget mere end bare en trappevask.

Jysk Elite Service har sans for detaljerne, og trapperengøring er meget mere end bare at vaske trapper ned. 

Vi pudser fx gelændere, giver stålpleje til eventuelle elevatorer i opgangen, fjerner spindelvæv, rengør lister og karme, tørrer døre af, støver lamper af og meget mere – alt sammen for, at jeres opgang altid præsenterer sig indbydende og ren.

Privatrengøring og erhvervsrengøring

Vi samler på glade kunder

- og vi håber at du bliver den næste.

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!

Caroline Jensen

Kunde

Man glæder sig altid lidt ekstra til at komme hjem, når Jysk Elite Service har været forbi for at gøre rent! Servicen og niveauet er helt i top, og vi overlader trygt vores hjem til Jysk Elite Service.

Heidi Berg Folke

Kunde

Jysk Elite Service er ikke det første rengøringsfirma, vi har brugt, men det er absolut det bedste. Arbejdet er i top, og man kan altid være sikker på, at en aftale bliver overholdt.

Charlotte og Jens

Kunder

Følg med på Facebook

På vores Facebook deler vi jævnligt ud af resultater fra opgaver, gode tilbud - og derudover konkurencer på gavekort, hver eneste måned.

Vi har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

EMAIL

MOBIL

ADRESSE

Hermelinvej 13
8643 Ans

Indhent et tilbud